Majoitus

Majoitukset järjestetään yhteiskoulun / koulukeskuksen tiloissa niin, että jokaiselle alueelle on varattu oma koulun osa majoittumiseen.  Joukkueiden mukana matkustavat erotuomarit majoitetaan kyseisen alueen joukkueiden kanssa samoihin majoitustiloihin. Eli eri alueilta tulevia tuomareita ei majoiteta samassa tilassa.

Majoitussäännöt:

Jokaisella joukkueella oltava majoituksessa aikuinen huoltaja. Huoltaja kirjaa joukkueen majoitukseen majoitusvastaavalle ja täyttää/tarkistaa majoittujaluettelon. Majoittujaluettelo 1kpl majoitus luokanovessa 1kpl majoitusvastaavalla. Majoituskoulut ovat kengättömät – tällä ehkäistään kuran ja hiekankulkeutuminen majoitustiloihin. Kengät riisutaan tuulikaappiin.Hiljaisuus alkaa klo 23. HUOM! Muistakaa käsien desifionti aina, kun tulette koululle ja lähdette!!!

Omien kahvinkeittimien ja vedenkeittimien ym. laitteiden käyttö onmajoituksessa kielletty pelastusviranomaisten määräysten mukaisesti .Liikuntasaleilla on kanttiini, josta ostettavissa kahvia, teetä ja pientä syötävää. Mikro käytettävissä. Koulujen majoituksessa ei erillistä kanttiinia – kilpailukeskuksen pääkanttiinipalvelee samassa pihapiirissä.Luokkia ei lukita päivän ajaksi. Majoituskouluilla on valvonta 24h. Järjestäjä ei vastaa arvotavaroiden säilytyksestä.Joukkueen huoltaja luovuttaa tyhjätyn/siivotun luokan majoitusvastaavalle ENNEN kuin joukkue voi poistua majoituksesta kokonaan. Joukkueet ovat korvausvelvollisia mahdollisista majoituskoulun rikkoutuneista tavaroista.

Alueille on alustavasti varattu Kauhajoen Krouvista 5 hotellihuonetta/alue. Alueelta yksi henkilö varaa suoraan hotellista viimeistään 10.9. kaikki oman alueen tarvitsemat huoneet koodilla B-alueSM/ITÄ, LÄNSI, POHJOINEN, ETELÄ TAI LOUNAS

Hotellivaraukset:
puh: 06 2311644
s-posti: varaukset@krouvi.fi

KAUHAJOEN MAJOITUSPAIKAT

https://www.kauhajoki.fi/fi/palvelut/matkailu_ja_tapahtumat/majoitus.link